Autor: Helen Külaots • 3. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digitegu 2017 mobiilikategooria võitja: Erik Orgu toitumiskava äpi lansseerimine

Foto: Raul Mee
Erik Orgu nimi on tuntud erinevate kaaluteemaliste saadete, blogide ja muude ülesastumiste kaudu. Toetudes sellele baasile sai Erik Orgu kaubamärgi alt kokku pandud pakkumine uuele tasuta toitumiskavale koos värske mobiilirakendusega.

Tervisliku eluviisi ja toitumise temaatika on väga populaarne, erinevaid teenusepakkujaid antud valdkonnas on palju. Seda tähtsam on olla uuenduslik ja pakkuda teenust, mis oleks sihtgrupile väärtuslik ja atraktiivne ning mille puhul äpp annaks reaalseid lisavõimalusi, mitte ei tooks kaasa vaid lisakohustusi. oli viia veebikampaania kaudu tarbijateni täielikult uuenenud tervislik kaalulangetuskeskkond - Erik Orgu toitumiskava ja koguda võimalikult palju liitumisi. Kokku ca 1400 liitumist toitumiskavaga ja ca 1000 äpi allalaadimist. Samuti oli eesmärk lansseerida toitumiskava äpp ning koguda võimalikult palju äpi allalaadimisi.:: Mindshare Estonia (Via Media OÜ)

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700