Autor: Silja Oja • 27. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meedia uus turundusdirektor on Karin Golubev

Karin Golubev
Karin Golubev võttis Eesti Meedia seniselt turundusdirektorilt Heili Klandorf-Järvsoolt teatepulga üle esmaspäeval, 23.oktoobril 2017.

Karin Golubev tegutseb turundusmaastikul alates 2006. aastast. Turunduskarjäär algas tal Saku Õlletehases ROCKi ja Tuborgi brändijuhina. Alates 2016. aasta  augustist on ta olnud seotud Eesti Meediaga – kõigepealt Postimees Grupi turundusjuhina ja ettevõtete liitmisel Eesti Meedia prindi- ja online valdkondade turundusjuhina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700