Autor: Hando Sinisalu • 10. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur skandaal Wall Streeti „Kartmatu tüdruku“ ümber

Adweek kirjutab: Wall Street’i ikoonilise „Kartmatu tüdruku“ kuju püstitanud investeerimisfirma State Street Corp. on sunnitud maksma ühtekokku 5 miljonit dollarit enam kui 300 naisele ja 15 mustanahalisele töötajale, kellele on föderaalauditi kohaselt makstud vähem kui nende valgetele meeskolleegidele.

Selleaastase USA tööministeeriumi (Department of Labor) audit järeldas, et alates 2010. aasta 1. detsembrist on ettevõte diskrimineerinud naisi kõrgematel ametikohtadel nagu asepresident (vp), vanem-asepresident (svp) ja tegevjuht, makstes neile madalamat baaspalka, boonuseid ja kompensatsioone võrreldes nende meeskolleegidega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700