Autor: Silja Oja • 26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketing kolis Lutheri ärihoonesse

Äripäeva uus kontor
Foto: Andres Haabu, Äripäev
Best Marketing kolis täna koos Äripäevaga ajaloolisse hoonesse aadressil Vana-Lõuna 39/1, Tallinn, kus varem asus Lutheri masinasaal ja nüüd moodne ärimaja. Äripäeva uus kontor on üks suur avar ruum, kus inimesed töötavad koos ühel tasapinnal ega pole jaotatud kabinettidesse.

Nordecon ehitas Lutheri Masinasaali 7000 ruutmeetrit unikaalse interjööriga kaasaegset büroopinda, millest pool on nüüdsest Äripäeva kasutuses. Nordecon on olnud ehitaja mitmetes Eesti kultuuriväärtustega projektides. Lisaks Lutheri ärihoonele on Nordecon rekonstrueerinud ja ehitanud viimastel aastatel Tallinnas Lennusadama angaarid, Tartus Pauluse kiriku, Viljandis Ugala teatri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700