19. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cannes Lions finaali jõudis üle kümne aasta ka Eesti töö

Kuldmunal Aasta Agentuuri tiitli pälvinud loovagentuuri Optimist Creative, kommunikatsioonibüroo Optimist Publicu ja Downtown Picturesiga koostöös valminud Elroni kampaania “Lehvita Tiiule” pääses maailma kõige mainekama loovkonkursi Cannes Lions finaali.

“Lehvita Tiiule” kampaania, mis oli aastal 2016. Eestis kõige viraalsem jõulukampaania ning mille videoklippe vaadati sotsiaalmeedias üle 200 000 korra, konkureerib Cannes reklaamifestivalil finaalis alamkategoorias PR - Brand Voice & Strategic Storytelling ning lõvid jagatakse välja juba täna (19. juuni) õhtul toimuval galal. Elroni kampaaniale pakuvad teiste seas konkurentsi globaalsed brändid nagu Heineken, Uber, Ford, Burger King jt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700