Autor: Hando Sinisalu • 5. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Berliini peamised tõmbenumbrid on tänavakultuur, odavus ja pingevaba elustiil

Holzmarkt
Berliin on kuulus oma alternatiivkultuuri poolest – olgu see siis tänavakunst, muusika või klubikultuur. 90ndatega võrreldes on alternatiivkultuur muutunud muidugi palju kommertslikumaks.. Aga kuulsus kestab edasi. Hando Sinisalu rääkis elust Berliinis seal elava urbanisti Regina Viljasaarega. Loe intervjuud!

Regina Viljasaar on Berliinis elav urbanist ja linnaplaneerija, kes on aastast 2006 seotud linnaliste uuenduste katselavaga Linnalabor. Regina juhib 23. novembril Berliinis Eesti turundajate ekskursioone Brandenburgi lennujaama ja Holzmarkti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700