Jaga lugu:

Tule Eesti turundajatega Berliini Turunduskonverentsile!

Novembris viib Best Marketing Eesti turundajate delegatsiooni Berliini - Euroopa kõige coolimasse pealinna. Berliin on on tõeline loovuse-, kultuuri-, moe-, šoppingu- ja tehnoloogiakeskus. Berliin on lihtsalt übercool: siin kohtuvad uus ja vana, Ida ja Lääs, Saksa konservatiivsus ja hipsterkultuur.

Berliini Turunduskonverents kestab kaks täispikka päeva (lisaks saabumise ja lahkumise päevad). Ühel päeval külastame huvitavaid Saksa ettevõtteid ja kohtume nende ettevõtete turundusinimestega. Teisel päeval toimub konverents paljude huvitavate Saksa esinejatega.

Eelmisel aastal alustasime traditsiooni korraldada üks turunduskonverents välismaal. Novembris 2016 toimunud Amsterdami Turunduskonverents läks väga hästi korda ja osalejate positiivne tagasiside innustas korraldajaid traditsiooni jätkama.

Miks osaleda Berliini turunduskonverentsil:

Hangid inspiratsiooni ja õpid Saksamaa parimatelt turundajatelt. Saadud kogemus aitab Sul paremini ka Eestis turundada;Saad infot selle kohta, kuidas Saksamaal turundada. Mida silmas pidada ja millega arvestada kui tahad Saksa tarbijatele või ettevõttele müüa ja kommunikeerida;Võimalus suhelda ja luua ärikontakte teiste konverentsil osalejatega. Seda aspekti tõstsid Amsterdami konverentsil osalejad eriti esile!

Tutvu kavaga ja pane ennast juba täna kirja:  www.berliiniturunduskonverents.ee 

Hando Sinisalu

Berliini Turunduskonverentsi programmijuht+372 502 8561Skype: handosinihando@best-marketing.com

Best Marketing / Äripäev AS

BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com