Autor: Helen Külaots • 3. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gerrie Smits: Empaatia on digimaailma eduvõti

Gerrie Smits Best Interneti laval
Kokkuvõte Antwerpen Business School digitaalse äri õppeprogrammi juhi Gerrie Smitsi tänasest ettekandest Best Internet 2016 konverentsil.

"Juba mitu aastat järjest ütlevad tegevjuhid üle maailma, et tehnoloogial on kõige suurem mõju äritulemustele. Mõelge natuke, kui tähelepanuväärne see on - tehnoloogia mõjutab ettevõtteid tõepoolest enam kui seadused, keskkond või mis iganes muu mõjur. Järelikult peab digimaailmas tegutsema väga oskuslikult, et sellest saadav kasu oleks maksimaalne."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700