Autor: Helen Külaots • 24. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-ettevõte Datafox rakendas Endel Kellapi oma turundusvankri ette

Endel Datafoxis tööl
Mõni aeg tagasi ilmus uudis, et IT ettevõtte Datafox tiimiga on liitunud Endel Kellap. Datafoxi turundusspetsialist Maria Kirtsi räägib lähemalt, miks on Endel nende uus turundusnägu ja mismoodi “õige eestlase” karakter enda kasuks tööle panna.

Datafoxi kodulehel on Endel kirjas kui tavapärane töötaja: pildi, ametinimetuse ja telefoninumbiga, täpsemini IT spetsialist ja katsetaja Mustamäelt. Miks on Endel teie ettevõttele sobivaim nägu?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700