Autor: Helen Külaots • 26. september 2016
Ainult tellijatele

Millised on praegu interneti kasutajate tüübid?

Pille Pruulmann-Vengerfeldt

Millised on hetkel interneti kasutajate tüübid ja kuidas erinevat tüüpi kasutajatega kommunikatsioonis arvestada? Vastust teab Malmö ülikooli kommunikatsiooni ja meedia vanemõppejõud Pille Pruulmann-Vengerfeldt, kes astub üles 3. novembril toimuvas kommunikatsiooniajakirja Kaja mõttekojas „Augud võrgus“.

Inimeste interneti kasutamismustrid muutuvad tulenevalt meie oskustest digitaalset keskkonda kasutada, samuti tekitab muutusi võimaluste kasv, räägib Pille Pruulmann-Vengerfeldt. Ta  selgitab oma ettekandes, kuidas erinevad kogemused internetiga mõjutavad inimeste käitumist veebis ja ka suhtumist internetis pakutavasse, sealhulgas turundussõnumistesse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700