Autor: Helen Külaots • 26. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millised on praegu interneti kasutajate tüübid?

Pille Pruulmann-Vengerfeldt
Millised on hetkel interneti kasutajate tüübid ja kuidas erinevat tüüpi kasutajatega kommunikatsioonis arvestada? Vastust teab Malmö ülikooli kommunikatsiooni ja meedia vanemõppejõud Pille Pruulmann-Vengerfeldt, kes astub üles 3. novembril toimuvas kommunikatsiooniajakirja Kaja mõttekojas „Augud võrgus“.

Inimeste interneti kasutamismustrid muutuvad tulenevalt meie oskustest digitaalset keskkonda kasutada, samuti tekitab muutusi võimaluste kasv, räägib Pille Pruulmann-Vengerfeldt. Ta  selgitab oma ettekandes, kuidas erinevad kogemused internetiga mõjutavad inimeste käitumist veebis ja ka suhtumist internetis pakutavasse, sealhulgas turundussõnumistesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700