13. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: Kuidas võita ärikliendi südant ehk ärikliendiprogrammi lansseerimine Nordica näitel

Kait Karu, Nordica müügiosakonna juht ja Rene Sildvee, Klienditugi OÜ partner
Uue ettevõtte kliendiprogrammiga turule tulek on alati keeruline – eriti veel siis, kui tegemist on ettevõttega, mida alles üles ehitatakse ning mil paralleelselt tuleb tegelda nii teenuse arendamisega kui ka kvaliteedi tõstmisega. Klienditugi OÜ partner ja müügispetsialist Rene Sildvee jagab kogemusi möödunud aasta novembris asutatud lennufirma Nordica äriprogrammi aktiveerimisest ning viimase viie kuuga saavutatud tulemustest.

Uue rahvusliku lennufirma loomise järel alustati koheselt ka lennundusvaldkonnas vajaliku ärikliendiprogrammi loomisega, et siduda kliente püsivamalt kodumaise lennufirmaga ning võimaldada neile reisimist soodustavaid eripakkumisi. Suund äriklientide lojaalsusprogrammi loomisele võeti eelkõige seetõttu, et äriklient reisib tihemini kui tavareisija ehk läbi ärikliendi on võimalik kiiremini kasvatada regulaarset lendajaskonda, mis on kliendiprogrammi põhieesmärgiks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700