Autor: Silja Oja • 14. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisuturunduse seminari vestlusringi lisandus filmitegija Einar Kuusk

Einar Kuusk
Einar Kuusk on filmitegija, koomik ning üks Eesti esimesi ja populaarsemaid youtubereid. Tema videote sisuks on enamasti komöödiasketšid, hulljulged tänavatembud ja otsekohesed intervjuud.

Einari videoid on YouTube'is (www.youtube.com/einarkuusk) kokku vaadatud üle 3 miljoni korra, populaarseimal videol on 371 000 unikaalset vaatamist. Subscribereid on kanalil üle 16 000. Hiljuti avaldas ta YouTube'is Eesti esimese postapokalüptilise ulmefilmi "The Most Beautiful Day", mille ise kirjutas, lavastas, produtseeris, monteeris ning ka peaosalist mängis. Youtuberi töö kõrvalt on ta lavastanud ja monteerinud ka Eesti artistide muusikavideoid. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700