Autor: Silja Oja • 28. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brändi tuleb võrdse loovuse ja hoolega turundada nii maja sees kui majast väljas

Jens Oliver Mayer
Foto: Raul Mee
Kokkuvõte 17. märtsil Kuldmuna seminaril esinenud Jack Morton Worldwide Saksamaa asepresideni ja tegevjuhi, Kuldmuna üritusturunduse kategooria žürii esimehe Jens Oliver Mayeri ettekandest.

Jens Oliver Mayer tuletas oma ettekandes „Kuidas muuta firmaürituste abil oma ettevõtte töötajad tõelisteks brändisaadikuteks“ meelde, et brändi tuleb võrdse loovuse ja hoolega turundada kõigile sihtgruppidele. Töötajad on su brändi peamised saadikud - hoolitse oma inimeste eest ja nemad kannavad oma brändikogemuse kliendile edasi. Oma töötajatele rohkem tähelepanu pööravatel ettevõtetel on ka 86% kõrgemad kliendirahulolu näitajad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700