Autor: Silja Oja • 9. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Turundustegu 2015 finalistid selgunud

Aasta Turundustegu 2015 žürii
Foto: Andres Haabu, Äripäev
Konkursi Aasta Turundustegu 2015 finaalis hakkavad rinda pistma EASi ja Tallinki miljonilise eelarvega kampaania "Epic Estonia" ja oma brändikampaaniale vaid 18 000 eurot kulutanud Iglusaun. Samuti võistlevad Grand prix' pärast SEB terviknõustamise sisuturunduskampaania ja kaks lansseeringut: Inbank ja Saku siidrid. Passwordi laval on omale koha kindlustanud avaliku sektori kategooria võitja Tartu Ülikool, mille õppekavade tutvustus läbi vilistlaste kogemuse võlus žüriid Genka video ja muljetavaldavate tulemustega.

Täna, 9. märtsil toimus žürii koosolek, kus žürii valis esitatud tööde hulgast välja viis ärikategooria finalisti ning avaliku sektori kategooria võitja. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700