Autor: Silja Oja • 26. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Password 2016 vestlusring: Miks on meediaagentuuri vaja?

Alar Pink
Passwordi teisel päeval, 18. märtsil vahetavad Carati juht Britte Maidra, Utopia loovjuht Alvar Jaakson, Bauhofi turundusjuht Evelin Pae, Valio Eesti turundusdirektor Krista Kalbin ja Tere turundusdirektor Alar Pink mõtteid teemal "Miks on meediaagentuuri vaja?". Juttu tuleb meediaagentuuri rollist turunduse planeerimisel. Tõotab tulla põnev vestlusring, arvestades, et Tere ei kasuta ei meedia- ega loovagentuuri teenuseid ja ka Valio loobus hiljuti meediaagentuurist.

Aeg: reede, 18. märts kell 11.30 - 12.15 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700