21. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskpärased lahendused toovad keskpäraseid tulemusi

Kert Kangert
Tänapäeva tarbija on üha enam mõjutatud interaktiivsetest meediakanalitest, olles pidevas ühenduses enneolematu hulga brändidega. See paneb turundajad täiesti uude olukorda, kus traditsioonilistest lähenemistest enam ei piisa, kirjutab Idea Havas Media tegevjuht Kert Kangert.

Ometi planeerivad paljud ettevõtted lõviosa oma eelarvest traditsioonilistesse makstud meediakanalitesse, et suurendada brändi tuntust ja mõjutada tarbija hoiakuid vahetult enne ostuotsuse tegemist. Märksa vähem keskendutakse kliendiga tugevama sideme loomisele ja selle hoidmisele pärast ostu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700