28. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7 peamist tarbijatrendi 2016

Henri Daum
Best Marketing küsis seitsme erineva ärivaldkonna arvamusliidrilt prognoose 2016. aasta kohta. Loe, mida vastasid Henri Daum (Nissan), Veiko Paalandi (Bondora), Svea Altjõe (Tallink Hotels), Katrin Jaaska (Tallinna Ettevõtlusinkubaator), Kaie Kass-Agcay (Uus Maa), Ruth Aarma (Saarioinen) ja Inge Suder (Ida-Tallinna Keskhaigla).

Mis on 2016. aasta olulised tarbijatrendid Eestis? Pikemalt kuuleb neid eksperte esinemas 25. - 26. novembril toimuval WAZZAP? konverentsil Saku Suurhalli Rock Lounge'is.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700