28. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

17. novembri Best Marketing Clubis Altia Eesti tegevjuht Kristel Mets

Kristel Mets
Järgmises Best Marketing Clubis esineb Altia Eesti tegevjuht Kristel Mets. Juttu tuleb alkoholi turundamisest, alkoholireklaamist ja muidugi selle piirangutest. Alkoholi tarbimise ja reklaami trendidest viimasel viiel aastal räägib TNS Emori ärisuuna juht Aivar Voog.

Altia Eesti ASi turundustegevus on tegevjuht Kristel Metsa vastutusalas. Altia turundusmeeskonnas töötab 4 tootejuhti, kelle vahel jagunevad alkohoolsete jookide brändid. Nemad vastutavad igapäevaselt kõikide turundustegevuste eest oma portfelli ulatuses, lisaks teevad ka müügiprognoose ja koostavad brändidele strateegiaid. 3 tootejuhti on kangete jookide ja 1 veinide peal. Lisaks on Altias ka müügi- ja turundusassistent kes aitab sündmuste ja raportite ning muude asjade korraldamises.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700