Autor: Hando Sinisalu • 22. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: Väikese Rootsi linna Umea globaalne viraalvideo edulugu: ume.net Living with Lag

Viraalefekti ajavad taga paljud turundajad, kuid õnnestuvad vähesed. Kuna peamine viraalvideote levitamise kanal on globaalse levikuga YouTube, siis vahel tuleb suhteliselt kitsa kohaliku auditooriumini jõuda globaalse levikuga kampaania abil. See on justkui kärbse laskmine kahuriga.

Ume.net pakub Rootsi linnas Umeas kiireimat internetti. Umea on ülikoolilinn, kus elab 100 000 inimest. Just üliõpilased on ühed nõudlikuimad netis surfajad. Isegi nii väikesel turul nagu Umea linn on konkurents telkode vahel tihe. Ume.net pidi end tõestama kui regiooni parim internetipakkuja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700