21. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3 turundusjuhiks saab Diana Räbbin

TV3 turundusjuhi ametisse asub septembrikuus Diana Räbbin, kes on seni vastutanud TV3 veebi ja sotsiaalmeedia sisu eest. Senine TV3 turundusjuht Merle Viirmaa siirdub Õhtulehe tegevjuhi kohale.

26aastane Diana Räbbin on lõpetanud Akadeemia Nordi turunduse ja reklaami eriala. TV3 marketingiosakonnaga liitus Diana 2011. aastal, alustades promoproduktsiooni (OAP) planeerijana. Aastast 2012 on ta töötanud TV3 veebi ja sotsiaalmeedia sisutoimetajana.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700