Autor: Silja Oja • 18. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saage tuttavaks – Digitegu 2015 žürii

Laura Noodapera
Digitegu 2015 töid hindavad: Kair Käsper (Pipedrive), Rauno Kutti (Vurr), Timo Porval (Lavii), Laura Noodapera (Teamweek), Robert Kõrvits (PingPong Marketing), Rain Uusen (Eesti Telekom), Veiko Jääger (Fraktal) ja Pärtel Vurma (Velvet).

Aasta Digitegu on Eesti digitaalturunduse konkurss, mis hindab töid eelkõige turunduslikust vaatenurgast. Aasta Digitegu ei ole iludusvõistlus, vaid hindab tööde tulemuslikkust, funktsionaalsust, kasutajasõbralikkust, turundusstrateegiat ja sisu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700