Autor: Silja Oja • 16. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK Grupi uus turundusdirektor on Brigitta Leif

Brigitta Leif
Alates 4. maist 2015 töötab ETK Grupi turundusdirektorina Brigitta Leif.

Brigitta Leif on turunduse ja müügi juhtimisega tegelenud aastast 1996. Enamuse sellest ajast on ta olnud tegev Trio LSL Raadiogrupi müügidirektorina. Lisaks kuue Eesti raadiojaama ja nende portaalide arendamisele ning turundamisele koolitas ja nõustas ta selles rollis ka Metromedia Internationali teisi raadioid üle Euroopa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700