Autor: Best Marketing • 6. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leitti Mändmets: Ma ei võtnud Tanki endaga EAS-ist Eesti Energiasse kaasa

Eesti Energia turundusjuht Leitti Mändmets
Foto: energia.ee
Eesti Ekspressi artiklit „Magus elu ja intriigid Eesti Energias“ kommenteerib Eesti Energia turundusjuht Leitti Mändmets.

Tank on olnud Eesti Energia reklaamiagentuur alates 2012. aastast, mil viidi läbi hankekonkurss teenusepakkuja leidmiseks. See hange viidi läbi enne minu tööleasumist Eesti Energias (asusin tööle 2013. aasta novembris). Lepinguperiood Tankiga lõppeb 2015. aastal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700