14. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MCB Finance is looking for Country Manager Estonia

Please send your CV in English by the 27th of April.

MCB Finance, part of International Personal Finance, is a leader in the development of innovative financial services. The Company provides fast, flexible and convenient credit solutions under the Credit24 and Sving brands to retail customers in Finland, Estonia, Latvia, Lithuania and Australia. In its markets the Company is a leading provider of loans and credit lines to customers with strong credit histories. Loans are offered online through the Company's Credit24-branded websites as well as through certain distribution partners. MCB Finance is Part of International Finance, a leading consumer credit provider in Eastern Europe and Mexico. International Personal Finance is listed on the London Stock Exchange. Additional information: www.mcbfinance.com and

MCB Finance is offering exciting role and looking for an ambitious person to pick up the position of

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700