Autor: Silja Oja • 5. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockmann tegi üllatavalt ausa video

Stockmann tegi üllatavalt ausa video, kus tunnistab, et kvaliteet on alla käinud ja lubab ennast parandada. Kommenteerib Stockmann Eesti turundusjuht Erica Järv.

https://www.youtube.com/watch?v=sWHvltc01AU

Videos ütleb Stockmann, et 20 000 inimese käest saadud tagasisidele toetudes on kaubamaja aru saanud, et peab ennast parandama. Stockmann on tahtnud meeldida kõigile, aga see ei ole olnud õige strateegia. Nüüd Stockmann muutub. Stockmann tänab tagasiside eest ja lubab uuendada oma brändi, vaadata üle oma kvaliteet ja parandada teenindust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700