Autor: Silja Oja • 14. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annika Avikson soovitab Passwordil kuulata Steven Van Belleghemi

Reklaamiagentuuri AD Angels juht Annika Avikson Password 2015 esinejast Steven Van Belleghemist: "Soovitan väga nii turundusjuhtidele, agentuuride töötajatele kui tegelikult ka tippjuhtidele." Belgia äriraamatute autor, turundusekspert ja konsultant-koolitaja Steven Belleghem esineb turunduskonverentsil Password 26. märtsil 2015.

"Mul on olnud õnn kuulata selle aasta Passwordil esinevat Steven Van Belleghemi rahvusvahelise sõltumatute kommunikatsiooniagentuuride keti ICOM, kuhu AD Angels kuulub, konverentsil 2013. aasta sügisel Brüsselis ja see on siiani eredalt meeles. Tookordne teema oli "Turundus 2020”, kus Steven suurepäraste näidete abil kirjeldas kuhu suunas turundus liikumas on, mis töötab ja mis mitte. Tegemist oli väga tugeva sisuga etteastega, mis pani mõtlema ja nägema uusi võimalusi ning kust nii mõnigi tähelepanek on hiljem ära kulunud.

Üritasime ise teda Eestisse saada 2014. kevadel. Siis ajagraafikud ei klappinud, aga nüüd tegi Best Marketing selle ära! Soovitan väga nii turundusjuhtidele, agentuuride töötajatele kui tegelikult ka tippjuhtidele," rääkis reklaamiagentuuri AD Angels juht Annika Avikson.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700