Autor: Silja Oja • 17. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Teletorn otsib müügi ja turunduse spetsialisti

Teletorn ei ole mitte monument, vaid põnevate sündmuste toimumise koht. Kaasaegne turismikeskus, mis vajab särava silmaga energilisi inimesi, kes teeksid maja külastajasõbralikuks ning aitaksid tal toimida elusa keskkonnana.  Konkursi tähtaeg on 2. november!

Tallinna Teletorn on põneva ajalooga unikaalne kõrghoone, mis avas uudsena uksed külastajatele taas 2012.a. aprillis. Turismikeskus esitleb linnulennult Tallinna linna ja Eesti erilisi saavutusi ning pakub kvaliteetse vaba aja veetmiseks paeluvat keskkonda ja sündmusi. Kaasaegne turismikeskus vajab särava silmaga energilisi inimesi, kes teeksid maja külastajasõbralikuks ning aitaksid tal toimida elusa keskkonnana. Teletorn ei ole mitte monument, vaid põnevate sündmuste toimumise koht.

Sinu töö peab tagama tõhusa sidepidamise Teletorni klientide ja töötajate vahel ning aitama igati kaasa müügi- ja turundustöö korraldamisele. Spetsialisti esmaseks vastutusvaldkonnaks on kassa- ja broneerimissüsteemide haldamine ning igapäevane suhtlemine klientidega eeskätt seoses ürituste korraldamisega - pakkumiste tegemine, tellimuste vormistamine, täitmise korraldamine ja arveldamine. Spetsialist haldab teletorni infot kodulehel, erinevates portaalides ning sotsiaalmeedia kanalites ning osaleb müügi- ja turundusürituste korraldamisel ja turundusmaterjalide väljatöötamises. Tuleb ette ka lähetusi. Lisaks vastutab spetsialist asutuse üldise bürootöö korralduse ja dokumentatsiooni eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700