10. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet otsib ennetustöö osakonna juhatajat (liiklusohutuse turundusjuhti)

Kandideerimise tähtaeg on 22. juuli 2014.

Maanteeamet otsib oma meeskonda missioonitundega ennetustöö osakonna juhatajat (liiklusohutuse turundusjuhti), kelle eesmärgiks on liiklusõnnetuste vähendamine liiklejate teadmiste, hoiakute ja käitumise mõjutamise kaudu.

Osakonnajuhataja põhiülesandeks on liiklusohutusalase ennetustöö arendamine lähtudes Maanteeameti visioonist, missioonist ja sotsiaalturunduse põhimõtetest, sealhulgas:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700