Autor: Silja Oja • 28. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev otsib teemaveebi ITuudised.ee juhti

Äripäev otsib IT-juhtidele ja -spetsialistidele suunatud veebile ITuudised.ee juhti, kes kirjutab ja toimetab sihtrühmale huvipakkuvaid uudiseid ning viib läbi konverentse, seminare, hommikuklubisid jt temaatilisi sündmuseid. Konkursi tähtaeg on 20. mai 2014.

Otsime kolleegi, kes soovib ja suudab olla teemaveebi ITuudised.ee eestvedaja ja areneda IT-sektori arvamusliidriks.

Tulevased tööülesanded:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700