Autor: Silja Oja • 6. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas motiveerida loovinimest?

Suurfirmade tippjuhid (Swedbankist, Eesti Energiast, Skype’ist jm) on asunud toetama programmi, mille käigus on potentsiaalsetel liidritel võimalik lihvida ja omandada juhikogemusi. Suure osa kahe-aastasest intensiivsest programmist hõlmab klassitäie noorte õpilaste juhtimine.

Loovinimene ei ole lihtne inimene. Kujundajal ei saa käskida ühe tunniga valmis üllitada kunstiteost – see lihtsalt ei toimiks. Kuidas aga saada loovmeeskonnalt parimad tulemused võimalikult efektiivselt? Selle jaoks on vaja osata neid õigesti motiveerida.

Kuidas teha oma ülemusele või kliendile selgeks, et kampaania idee on fenomenaalne ning toob positiivse kuvandi ja müügikasvu? Selle jaoks on vaja osata teda inspireerida ja kaasata.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700