Autor: Silja Oja • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trendid trükimeedia turul: 2014 tuleb põnev aasta!

- Postimees ja Äripäev usuvad paberlehe reklaami kasvu- Ajakirjadel tuleb kasvu aasta- Digiväljaannete tellijate turg saab jalad alla- Mis saab Päevalehest?Arvamust avaldavad suuremate kirjastajate juhid ja reklaamijuhid: Jaanus Lillenberg (Postimees), Art Lukas (Eesti Ajalehed), Tõnu Väät (Ajakirjade Kirjastus) ja Asso Laido (Äripäev).

Küsimustele vastavad suuremate kirjastajate juhid ja reklaamijuhid.

Postimehe turundus- ja arendusdirektor Jaanus Lillenberg:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700