Autor: Silja Oja • 5. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaarel Talvoja läks eraettevõtlusse

Amserv Grupi AS turundusjuht Kaarel Talvoja lahkus sügise hakul Amservist ning tegeleb nüüd oma ettevõtte Eiffel Meedia OÜ arendamisega.

Kaarel Talvoja töötas Amservis alates detsembrist 2010. Tema uus ettevõte Eiffel Meedia pakub lisaks tavapärastele tõlketeenustele ka ekspordituge erinevatel sihtturgudel müügivihjete leidmiseks. Ettevõtte sihtrühmaks on kõik suulist või kirjalikku tõlketeenust vajavad ettevõtted, sh reklaamiagentuurid, ning ekspordiga tegelevad ettevõtted. Kirjaliku tõlkimise, toimetamise ning copy-teenuse puhul kasutab Eiffel Meedia kõikide keelte puhul sihtkeelt emakeelena kõnelevaid spetsialiste, tehes koostööd rohkem kui 150 professionaaliga üle maailma. Mõned ettevõtte tänased suurimad kliendid on Baltika, isePankur, General Motors SE, Skanska, Veho Eesti jt

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700