Autor: Silja Oja • 17. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kampaania: Naine ei ole kaup!

Reklaamiagentuur Hunt viib koostöös Eluliini ja Eesti Naisjuristide Liiduga läbi sotsiaalkampaania "Naine ei ole kaup!". Teemaks on seksiostu keelustamine Eestis. 18. oktoobril toimub Tammsaare pargis Euroopa inimkaubanduse vastase võitluse päeva tähistamine flash mobiga - inimesed kannavad seljas seljas pappkaste, millel on kleebised, et Naine ei ole kaup.

Reklaamiagentuur Hunt mõtles välja kampaania ideestiku, slogani ja logo ning teostas kodulehe alamlehe, üleskutse riigikogulastele, flaierid linna peal jagamiseks, kus ühel pool sõnum ja teisel pool 50-eurone rahatäht, roll-upid üritusele ja pappkastid kleebistega, milles esinetakse Tammsaare pargis Euroopa inimkaubanduse vastase võitluse päeva tähistamise flash mobil (inimesed kannavad seljas seljas pappkaste, millel on kleebised, et Naine ei ole kaup). Kõik on tehtud papile ja musta trükiga, rääkis reklaamiagentuuri Hunt juht Lee Murrand. Samuti nõustas agentuur kampaania tellijat pressiteate kirjutamisel ja informatsiooni levitamisel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700