Autor: Silja Oja • 5. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Madis Ots liitus loovagentuuriga Newton

Eesti üks staažikamaid ja tuntumaid reklaamitegijaid Madis Ots töötab alates 2013. aasta algusest loovjuhina agentuuris Newton.

Madis töötas 13 aastat Vatsonis, algul copywriteri, hiljem loovjuhina ning pärast Vatsoni ja Brillianti liitumist mõnda aega ka Brilliantis. Kindlasti tunnevad paljud Madist ka populaarse koomiksi "Pesakond" looja ja autorina. Madis on oma läbimõeldud ja teravate ideedega mänginud olulist rolli selliste brändide nagu Selver, LHV, Viru Valge, Tartu Kaubamaja, Viru Keskus, K-Rauta, TÜ Kliinikumi Lastefond, Koff jt edulugudes.

"Newtoni puhul inspireeris mind see, et seal toimivad klassikaline- ja digimeedia ühtse tervikuna. Agentuuris töötavad mõlema valdkonna profid, kes teevad head sisukat ja tihedat igapäevast koostööd. Ühelt poolt aitab selline erinevate alade tegijate koostöö jõuda klientidele parimate terviklahenduste väljatöötamise ja teostamiseni kõikides kanalites korraga. Teisalt jälle hoiab see ka enda mõtted värsked, sest digilahendused eeldavad pidevat kursisolemist uute võimaluste ja lähenemisviisidega," põhjendab Madis Ots oma otsust liituda Newtoniga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700