Autor: Silja Oja • 6. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ajalehed reklaamidirektoriks Ergo Vahtras

Alates 1. septembrist juhib AS Eesti Ajalehed reklaamiosakonda Ergo Vahtras. Senine reklaamidirektor Indrek Heinamäe suundus eraettevõtlusse, hakates tegelema mobiilsetesse seadmetesse suunatud reklaami- ja sisuteenuste pakkumisega.

Ergo Vahtras on reklaamimüügi juures olnud pikka aega, alustades Eesti Ekspressis tööd 1999. aastal müügiesindajana, hiljem töötades projektijuhina ning vanemprojektijuhina, kus tema vastutusalas olid Eesti Ekspressi kõige olulisemad kliendid. 2007. aastal viis tee Ergo 10-ks kuuks Hansa Liisingusse seadmete müügijuhiks. Ekspress Grupi Maalehe ostuga kutsuti Ergo juhtima Maalehe reklaamiosakonda. Kaks aastat hiljem ühinesid Eesti Ekspressi Kirjastuse AS ja AS Maaleht AS-iks Eesti Ajalehed ning Ergost sai Eesti Ekspressi ning Maalehe müügijuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700