27. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MediaCom: Ajakirjade turul teevad ilma nišiajakirjad

Eesti ajakirjade turul on viimase poole aasta jooksul hakanud ilmuma koguni 6 uut ajakirja. Samal ajal ei ole kuulda olnud, et mõni ajakiri oleks tegevuse lõpetanud. Võiks öelda, et meil on olemas veel üks märk majanduse elavnemisest! Järgnev kokkuvõte annab lühikese ülevaate meediakulutustes kõige väiksemat osakaalu (5%) omava meediatüübi hetkeseisust ja mõningal määral vastab ka küsimusele, kuidas suhtuda juttudesse trükimeedia marginaliseerumisest.

Kiirpilk lähiminevikku – ajakirjade turg on kahanev

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700