31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi võttis üle Eesti Päevalehe online-keskkonna reklaamimüügi

Sel aastal jõuliselt turuosa kasvatanud Delfi võtab 1. juunil üle ka Eesti Päevalehe online-keskkonna reklaamimüügi. Selle sammuga muutub Delfi suurima kasutajaskonnaga veebiportaalide võrgustikuks Eestis, sest lisaks Eesti Päevalehele ja Delfi enda keskkondadele haldab ettevõte reklaamimüüki Eesti Ekspressi ja Maalehe online-väljaannetes.

"Eesti Päevalehe reklaamimüügi liitmine Delfiga on samm, mis lubab Delfil luua ka tugevaid reklaamvõrgustike tooteid ehk võimaldab Delfi kliendil mugavalt sihtida reklaami keskkondadesse, kus soovitud sihtrühma esindajate hulk on Delfi keskmisest kõrgem (nt meestele, naistele või noortele suunatud lehed)," ütles Delfi müügidirektor Rivo Põldoja.

Delfi on Eesti suurim internetiportaalide operaator, mille veebisaite külastab Eestis TNS Metrixi andmetel nädalas üle 800 000 unikaalse kasutaja. Lisaks on Delfi esindatud Lätis, Leedus ja Ukrainas. Delfi kuulub kodumaisesse meediakontserni Ekspress Grupp.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700