18. mai 2011
Ainult tellijatele

Pauligi turundusjuhiks sai Piret Rehepapp

16. mail asus Paulig Coffee AS-i turundusjuhina tööle seni Estonian Business Schooli turundust juhtinud Piret Rehepapp. EBS-i turundusjuhina töötas Piret aastatel 2006-2011. Enne EBS-i oli ta Kalevis tootejuht ning enne seda tegev turunduskonsultandina Forontes, nõustades eelkõige keskmise suurusega Eesti tootmisettevõtteid ekspordi- ja turundusteemadel. Sellele eelnev töökogemus pärineb Piretil USA-st, sisaldades erinevaid turundus- ja kommunikatsioonivaldkonna positsioone, sh. turunduskonsultant, veebiturunduse projektijuht ja aktsiaturu-alase kuukirja juhtivtoimetaja.

Pireti erialane haridustee sai alguse TTÜ-st, kus ta omandas rakenduskõrghariduse, spetsialiseerudes rahvusvahelisele majandusele ja ärile. Haridusteed jätkas ta USA-s. Bakalaureusekraadi omandas Bentley College’is (praegu Bentley University) ja ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Northeastern University’ s, mõlemad spetsialiseerumisega turundusele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700