18. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pauligi turundusjuhiks sai Piret Rehepapp

16. mail asus Paulig Coffee AS-i turundusjuhina tööle seni Estonian Business Schooli turundust juhtinud Piret Rehepapp. EBS-i turundusjuhina töötas Piret aastatel 2006-2011. Enne EBS-i oli ta Kalevis tootejuht ning enne seda tegev turunduskonsultandina Forontes, nõustades eelkõige keskmise suurusega Eesti tootmisettevõtteid ekspordi- ja turundusteemadel. Sellele eelnev töökogemus pärineb Piretil USA-st, sisaldades erinevaid turundus- ja kommunikatsioonivaldkonna positsioone, sh. turunduskonsultant, veebiturunduse projektijuht ja aktsiaturu-alase kuukirja juhtivtoimetaja.

Pireti erialane haridustee sai alguse TTÜ-st, kus ta omandas rakenduskõrghariduse, spetsialiseerudes rahvusvahelisele majandusele ja ärile. Haridusteed jätkas ta USA-s. Bakalaureusekraadi omandas Bentley College’is (praegu Bentley University) ja ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Northeastern University’ s, mõlemad spetsialiseerumisega turundusele.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700