16 mai 2011
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Sünnitus ja lambipirnid ehk lilled tundmatu reklaami hauale

Sõidame autoga, abikaasa ja mina. Räägime juttu, raadio mängib taustaks. Jutu sisse suudab hetkeks tekkida paus ja pausi sisse omakorda leiab ruumi trügida üks hämmastavalt jube raadioreklaam. Ma ei mäleta, kuidas see täpselt oli, aga kuidagi nii, et mingi kutt tahab emalt teada, kuidas ta sündis ja ema hakkab muudkui meenutama. Kui ma õigesti mäletan, sekkus veel ka isa. Igatahes hakkas keegi hüperenergiliselt rääkima sellest, kuidas lapse jaoks valgus juba paistis ja seda imelist valgust tegid halogeenid või kuidas ta nägi paremini sündida vms. Täpsele ümberjutustusele ei pretendeeri.

Sekundi murdosaks tekkis mulle silme ette haiglapalat, üleni higine ja näost punane naine röökimas metsikute valude käes. Veri, lima, väljaheited, veel kriiskamist ja selle keskel silmnähtavalt laksu all tulevane isa, kes ei saa vist üldse aru, kuhu ta sattunud on. Vahib lakke ja sonib midagi halogeenidest ja LED-valgustitest, naerab omaette ja laskub siis sügavasse diskussiooni lahtiste ketsipaeltega.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee