25. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euro RSCG PR kommunikatsioonibürooga liitus Siim Männik

18. aprillist töötab kommunikatsioonibüroo Euro RSCG PR konsultandina senine regionaalministri nõunik Siim Männik (31). Tartu Ülikoolis 2002. aastal avalikkussuhete ja teabekorralduse eriala lõpetanud Siim Männik on varasemalt töötanud Hansapanga Grupi sisekommunikatsiooni juhi, Res Publica meediajuhi ning tarkvaraettevõtte HansaWorld kommunikatsioonijuhina.

Siim Männiku sõnul pakub mitmekülgse kliendibaasiga PR-ettevõte põnevat väljakutset. “Euro RSCG osutab PR-teenust erinevate valdkondade ettevõtetele – jaekaubandusest avaliku sektorini, mis tähendab konsultandile mitmekülgset ja eneseteostust pakkuvat tööpõldu,” ütles Männik.

Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) on 2003. aastal asutatud suhtekorraldusagentuur, millele kuuluvad ka tütarettevõtted Lätis ja Leedus. Ettevõtte klientideks Eestis on teiste seas Viru Keskus, Maag Piimatööstus, Rannamõisa, EAS, Santa Maria, Rimi Eesti. Kokku töötab Euro RSCG PR kommunikatsioonibüroos 6 inimest. Euro RSCG PR on samanimelise rahvusvahelise kommunikatsioonifirmade keti assotsieerunud liige, kuuludes ühtlasi Big Idea Groupi, mis ühendab 15 kommunikatsiooniettevõtet Eestis, Lätis ja Leedus. Big Idea Groupi ettevõtete käive ületas mullu 16 miljonit eurot.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700