25. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic PR Awards 2011 pikendas konkursitähtaega 2. maini

Eesti, Läti ja Leedu ühine suhtekorraldusauhindade konkurss Baltic PR Awards 2011 ootab kandideerima. Konkurss on rahvusvaheline nii osavõtjate kui ka žürii poolest ning annab suurepärase võimaluse saada oma tööle tähelepanu ja tunnustust kodust kaugemal. Konkursitöid saab esitada elektrooniliselt veebiaadressil www.balticprawards.com kuni 2. maini.

Konkurss toimub kümnes kategoorias: korporatiivne kommunikatsioon, juhtumi- ja kriisikommunikatsioon, sisekommunikatsioon, tarbijasuhted, suhted avalikkusega, korporatiivne sotsiaalne vastutus, kommunikatsioon digitaalses meedias, avaliku sektori kommunikatsioon, sponsorlus ning rahvusvaheline kommunikatsioon.

Konkursile laekunud projekte ja kampaaniaid hinnatakse 30-st kommunikatsioonivaldkonna eksperdist koosneva žürii poolt kahes etapis. Zhürii tööd juhib Rahvusvahelise Suhtekorraldajate Liidu IPRA president Richard Linning, žüriisse kuuluvad eksperdid Ameerika Ühendriikidest, Suurbritanniast, Soomest, Portugalist, Bulgaariast, Austriast, Venemaalt ning Eestist, Lätist ja Leedust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700