6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev otsib Õhtulehe rahvahääletuse abil kommikarbile uut kaanestaari

Kalev otsib "Maiuspala" kommikarbile uut reklaamnägu ja teeb seda konkursi korras. Uus kaanetüdruk valitakse rahva- ja žüriihääletuse tulemusena. "See on ilus võimalus teha oma tütrele unustamatu kingitus ja jäädvustada ta Eesti ühe populaarsema maiuse tunnusnäona ajalukku," seisab kampaanialehel, kus saab 3-7-aastaseid tüdrukuid 5-palli süsteemis hinnata. Tegemist on modelli-, mitte fotokonkursiga.

Kampaanialeht: www.ohtuleht.ee/fotokonkurss/maiuspala

"Kuna tegemist on väga noorte lastega, siis sisuliselt ei osale konkursil lapsed, vaid nende vanemad, kes pildi tegid, üles seadsid ja hääli annavad," kirjutab Kalevi konkursist oma blogis Velveti loovjuht Janno Siimar. "5-7 aastased võistlejad saavad aga suure tõenäosusega ka ise aru, mis toimub. Seega võib öelda, et see kampaania puudutab otseselt vähemalt kahte inimest iga üleslaetud foto kohta - inimest pildil + inimest kaadri taga.. Praegu on osalejaid ligi 900, mis teeb lihtsa arvutuse tulemusena vähemalt 1800 puudutatud hinge! Parima modellilootuse hinne on hetkel umbes 3,2 punkti," kritiseerib Siimar konkursi valikureegleid, viidates sellele, et antud tingimustes tagab edu teistele halva hinde panemine. "Inimesena, isana ja eestlasena olen Kalevis hingepõhjani pettunud," on Janno Siimar nördinud. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700