16. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiigrihüppe Sihtasutus otsib teadlikkuse tõstmise valdkonna juhti

Tiigrihüppe Sihtasutus on Haridus-ja Teadusministeeriumi haldusalas tegutsev sihtasutus, kelle eesmärgiks on Eesti üldharidussüsteemi arengule kaasaaitamine infotehnoloogiliste uuenduste evitamise kaudu. Sihtasutus algatab, koordineerib ja finantseerib projekte loodusteaduste ja tehnoloogia, õpetajate ja koolijuhtide täiendkoolituse, e-õppe keskkondade ja õppematerjalide, teadlikkuse tõstmise ja rahvusvahelise koostöö valdkondades. Seoses tegevuse laienemisega otsime oma meeskonda

TEADLIKKUSE TÕSTMISE VALDKONNA JUHTI

kelle ülesanne on läbi viia teavituskampaaniaid ja –üritusi tutvustamaks prioriteetsete valdkondade tegevusi, vastutada haridusportaali Koolielu arenduse eest, osaleda rahvusvahelistes teavitusprojektides ning juhtida sihtasutuse suhtlust avalikkuse ja meediaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700