14. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuni 20. märtsini saab esitada töid Overalli IV Veebifilmide Festivalile

Kuni 20. märtsini oodatakse Overalli IV Veebifilmide Festivalile „Lae Üles!“ nii nooremate kui vanemate filmisõprade originaalseid ja toredaid filmilugusid. Osaleda saavad kõik - olenemata vanusest ja žanri- või tehnikaeelistustest (film võib olla salvestatud nii foto- kui videokaamera või mobiiliga). Tähtis on idee ja loo jutustamise oskus – omalooming, mis mahub 5 minuti sisse.

Kümme žüriile enim meeldinud filmi jõuavad festivali pidulikul lõpetamisel publiku ette ning parima idee ja teostusega töö saab pärjatud Aasta Parima Veebifilm tiitli ning HD kaameraga Canon EOS-60D.

Uuendusena selgitatakse sellel aastal välja ka publiku lemmik. Enim poolehoidu võitnud film saab auhinnaks Canoni kompaktse HD kaamera PowerShot SX30.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700