28. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kevadel ilmub turundajate CV-dest koosnev leksikon ''Turundus 2011'', ära unusta saata oma andmeid ja fotot!

Äripäeva Infopanga Agent ja Best Marketingi koostöös ilmub tänavu aprillis turunduse võtmeisikute leksikon "Turundus 2011", mis on turundusvaldkonnaga seotud isikute alfabeetiline CV-de kogumik.

Leksikon on austusavaldus Eesti turunduselu enim mõjutavatele isikutele, väärtustamaks nende tööd. Kutsume selles leksikonis osalema inimesi, kelle igapäevatööks on ettevõtete turunduse ja müügi juhtimine, kommunikatsioon ja reklaam. Leksikoni on oodatud oma andmetega osalema ka kõik kommunikatsiooni-, meedia-, PR-, internetiturundus- ja loovagentuuride inimesed. Meie eesmärk on, et kõigi turundusvaldkonna võtmeisikute andmed oleksid selles leksikonis esindatud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700