3. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olav Osolin: ''Minu lemmik aastal 2010 oli Ühtne Eesti Suurkogu''

Seoses Aasta Turundustegu 2010 konkursiga kogub Best Marketing arvamusi - millised olid 2010. aasta kõige meeldejäävamad turundusalased sündmused või kampaaniad? Finalistid valib välja Aasta Turundustegu 2010 žürii, võitjad selguvad Aasta Turundussündmusel Password 2011. Arvamusi kogume selleks, et ideid saada, häid turundustegusid üles leida ja tegijaid konkursil osalema julgustada.

Aastat 2010 meenutab reklaamiekspert Olav Osolin:

Esimesena hüppas silme ette euro lansseerimine. Oli ju see väga suur projekt ning tulemus polnud paha: inimesed said raha paanikata vahetatud ja suurt torinat polnud kosta. Samas toimus aga lansseerimine ise paljuski Euroopast tulnud näpunäidete kohaselt, kasutati teistes riikides läbiproovitud malle ning mõne reklaamfilmi puhul koguni Euroopa Panga ettekirjutatud stsenaariume. Viimastest suutsid Eesti reklaamitegijad küll maksimumi välja pigistada ning lansseeringu põhifilm Euroopaga peaosas oli silmapaistvalt hästi teostatud. Kuuldavasti leiab see rakendamist ka järgmistes euroriikides. Teisalt aga tuleb meelde ka Rahandusministeeriumi suutmatus kommunikatsiooni-alast riigihanget korraldada ning sellest tulenenud jant. Ja eks lõpuks teki ka küsimus: kellele sa siis auhinna annad, kui euro tuleku nimel sebis Eestis kümneid ametkondi, ettevõtteid ja firmasid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700