1. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mikko Silvennoinen: ''Seitsmestest uudistest'' saab moodsaim uudistesaade Eesti teleturul

TV3 uudisteankrud Annely Adermann ja Marek Lindmaa „Seitsmeste uudiste“ uues stuudios Alates 7. veebruarist on TV3 „Seitsmesed uudised“ eetris uues kvaliteedis. TV3 programmijuhi Mikko Silvennoineni kinnitusel saab "Seitsmestest uudistest" moodsaim uudistesaade Eesti teleturul.

UUED RUBRIIGID Kui tööpäeviti keskenduvad „Seitsmesed uudised“ päevakajaliste uudiste ja teemade kajastamisele, siis nädalavahetuste saated muutuvad suuresti rubriigipõhisteks. Oma rubriigi saab pühapäeval Sirje Eesmaa. Kord nädalas antakse sõna Eesti tuntumatele astroloogidele. Uudistesaatega liitub Ainar Ruussaar, kes pakub nädala tähtsamatele teemadele oma vaatenurga, Sven Soiver avab PR-i ja ajakirjanduse telgitaguseid. Samuti jätkavad Igor Gräzin ja Aivar Riisalu. Igapäevasaadetesse lisandub spordisündmuste kokkuvõte ning enam tähelepanu saavad sotsiaalsed teemad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700