1. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ADM Interactive pakub paremat e-turunduse teenust Snoobi analüütikatarkvara abil. Katseta Snoobit tasuta proovikontoga!

E-turundusagentuur ADM Interactive on alates novembrist Snoobi Corporationi esindaja Eestis ja pakub seega paremat e-turundusteenust Snoobi analüütikatarkvara abil. Snoobit on võimalik katsetada ka tasuta proovikontoga!

Snoobi on nagu Google Analyticsi nutikam versioon: see on professionaalne, paindlik ja mitmekülgne veebianalüütika pakett, mis sobib hästi organisatsioonide äriarendusele, müügiinimestele ja turundajatele. Pakett sisaldab nii Snoobi tarkvara, agentuuriteenuseid kui konsultatsioone. Soovi korral saab kasutada ka ainult tarkvara.

Snoobi veebianalüütika lahenduse tugevusteks on:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700