2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trendmark OÜ tegevjuht Janeck Uibo: ''Meediaagentuuri roll on muutumas vahendajast analüütikuks

on oma taustalt nii sportlane, humanitaar kui ka ärijuht, nimelt on ta lõpetanud spordiinternaatkooli (TSIK) kergejõustiku eriala, Pedagoogilise Ülikooli eesti keele ja kirjanduse eriala ning EBSi ärijuhtimise magistratuuri. Töötanud on ta varasemalt projektijuhina reklaamiagentuuris Aleks Reklaam, kus tegeles 2,5 aastat Baltikumi projektijuhina selliste kaubamärkidega nagu Leaf, Osram ja Mazda. 1997. aastal oli ta üks meediaagentuuri Ameba loojastest, millest sai 3 aastat hiljem restruktureerimise käigus Trendmark. Kui esimesed kolm aastat olid meediaagentuuri tehes Janecki sõnutsi õpipoisi aeg, siis alates 2001. aastast on firmat teadlikult arendatud. Täna kuulub Trendmark MediaComi ketti ning tegeleb meediareklaami planeerimise ja ostmisega paljudele Eesti suurettevõtetele, nagu näiteks Elionile, Swedbankile ja Eesti Energiale.

Janeck Uibo

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700