19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olav Osolin tänavatantsufestivali Battle of EST 2009 plakatist

Kujutage ette pilti: sammun mina, Olav Osolin, läpakas kaenlas, mööda Rävala puiesteed, mõeldes omi mõtteid ja liigutades maksimaalse hooga jalgu, et mitte kohtumisele hiljaks jääda.

Ühtäkki jään kui naelutatult seisma: blond nukunäoga tüdruk, nokamüts viltu peas, vaatab mulle poeaknalt otse silma ja küsib: “Mis mõttes ei tule bättlile?” Vaatan talle otsa ja tunnen täiesti reaalselt, et mul on piinlik. Dämnd! Bättlile minek pole mulle pähegi tulnud, seda enam, et olen vaid hägusalt kuulnud, et tegu on meie tuntuima streettantsuvõistlusega. Nii uuringi plakati allservast, kus ja millal ning kes kõik seal üles astuvad. Tundub olevat täitsa lahe värk!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700